Asa primesti comanda ta

 

Iti putem trimite solul ,,ca vantul si ca gandul", peste munti si peste ape, prin curier rapid (FanCourier, in localitatile din drumurile lor).

Pentru Bucuresti costul este de 20.00 ron, iar pentru alte localitati este de 20.00 ron pentru coletele ce nu depasesc 3 kg.

Dar economisesti costul transportului la o comanda de minim 200 ron, pentru ca atunci vistiernicul nostru va acoperi aceasta cheltuiala cu galbenii cetatii! Daca esti din Cetatea Bucurestilor, sau macar in trecere, poate sa nu te coste nimic! Doar o plimbare placuta in minunatul parc Oraselul Copiilor, la Casuta Povestilor.

Fie ca esti pe role sau cu bicla, cu tricicleta sau cu trotineta, pune o frana la Casuta Povestilor! Aici te asteapta cartile dorite! Ca sa ajungi la noi cu mijloacele de transport in comun sau cu trasura personala, trebuie sa ajungi in Oraselul Copiilor (50 de metri in spatele rotii mari) sector 4, in fiece zi,intre orele 10.00-21.00.

Mijloace de transport: - O plimbare prin subteranele cetatii - da, li se mai spune si Metrou :) - , pana la statia Domnului Tarii Romanesti ce a facut sa infloreasca cultura si viata spirituala romaneasca, dezvoltand si stilul arhitectural care-i poarta numele: Constantin Brancoveanu (pe linia Pipera - Berceni)

Doresti sa ne vezi?

Iata si harta!

 

Iarna ne retragem la gura sobei si trimitem colete din depozitele de comori ale cetatii!

 
Autentificare
Adresa de e-mail:

Parola

 
Newsletter