Citeste povestea noastra!

 

Apai, dragii mosului, luati un loc, colea, pe bancuta, si sa va spui povestea asa...

Pre cand isi punea Albus Percival Wulfric Brian si numele de Dumbledore in coada, si tot se vaita ca are numele prea scurt...Pre cand Shreck era un mic capcaun ce visa sa se faca mare sa sperie copiii care nu sunt cuminti si habar n-avea ce aventuri il vor astepta alaturi de Fiona si de Magarus...


In acele vremuri de poveste, au venit un imparat si o imparateasa din lumea invatatilor, cu dragoste de carte si de povesti, in cetatea Bucurestiului . Dar ei aveau nevoie mare sa-si urmeze calea placuta a cetitului si a aflatului de lucruri noi zi de zi, precum si a impartirii de cunostinte si bucurii cu toti copiii, parintii si bunicii din noua cetate.


De aceea, inceput-au a cladi Casutele Povestilor, in care oricare dintre voi, vizitatori intamplatori sau musterii ce le trec adesea pragurile, puteti afla carti noi si interesante, povesti potrivite de la varsta gradinitei pana la varsta plimbarii nepoteilor in parcuri.

www.cartisimanuale.ro este o noua poteca la capatul careia sa va intalniti voi, iubitorii de cetit, cu acea curte imparateasca dedicata povestilor de toate felurile.


Sunteti asteptati oricand, cu drag! Si m-am pus cu burta pe carte si v-am spus despre ei toate!

 
Autentificare
Adresa de e-mail:

Parola

 
Newsletter